Kvalificerede vurderinger med stor sikkerhed

Vi har fået god og præcis rådgivning af Tommy i forbindelse med køb af bolig. Det var især hans viden som byggesagkyndig, der kom i spil, hvor han i processen kom med nogle meget konkrete ting, vi skulle være opmærksom på. Vi har været meget trygge ved ham hele vejen igennem, og han har hjulpet os på mange forskellige niveauer, også da vi på et tidspunkt overvejede opførsel af en ny bolig.

Vi havde en både grundig og utrolig nem dialog med Tommy omkring hele processen. Han er en meget professionel mand, med stor og detaljeret viden, på baggrund af hans lange erfaring. Hvis der er ting, der skal undersøges, gør han det hurtigt. Det har været en stor fornøjelse at bruge Tommy, som vi oplevede havde en sikker fornemmelse af hvilken rådgivning, vi havde brug for. Her følte vi heller aldrig, at der blev taget styring uden at vi var inddraget på alle punkter. Han hjælper lige der, hvor der er behov.


Lise og Thomas Bjørnsten, Stokkebro

Tommy har føling for at løse problemerne

Jeg arbejder sammen med Tommy, når vi i Kinnerton Kapital investerer i boligejendomme. Tommy inspicerer, om ejendommen er skruet fornuftigt sammen og vurderer dens beskaffenhed, inden vi beslutter os for at købe. Han har et godt allround kendskab til næsten alt inden for byggebranchen, og har en fantastisk evne til at løse eventuelle problemer, før det hele går op i en spids. Han har en god indfølingsevne og formår at have en dialog i øjenhøjde med næsten alle. Han kan trække på sin store erfaring, så konflikter ofte kan undgås.

Vi har et forbilledeligt samarbejde, og vi bruger ham på samtlige ejendomme, også efter købet, hvis der opstår problemer.

Jeg vil gerne anbefale ham som rådgiver, når der skal købes en ejendom.


Bjarne Ammitzbøll, Kinnerton Kapital

Tommy er vores tredje øje

Kinnerton investerer i større ejendomme og byggerier. Tommys rolle er som vores ekstra øje at lave byggesyn på igangværende byggerier i Jylland. Han vurderer for os, om byggeriet er som det skal være – og om der er udført arbejde for de penge, der skal betales til developer eller bygherre.

I forbindelse med køb af ejendomme har vi haft Tommy til at tjekke, om ejendommen er skruet fornuftigt sammen.

Jeg har arbejdet godt sammen med Tommy i 4-5 år, og har stor tillid til ham. Han formidler uden de store udredninger budskabet på jævnt godt dansk i et sprog, jeg kan forstå som lægmand. Tommy møder mig i øjenhøjde, og fagligt vurderer jeg, at han har en god ballast.


Ulrik Emborg, Kinnerton Kapital